Bună! Și bine ai venit pe LegalHelp!

Ne bucurăm că ai ales să folosești serviciile noastre, iar în semn de apreciere îți promitem că vom fi alături de tine oricât de dificil ar fi drumul pe care îl ai de parcurs. Pe LegalHelp vei descoperi nu doar informații juridice. Pe LegalHelp vei descoperi că nu ești singur.

Ce este LegalHelp.

LegalHelp este blog creat din dorința de a pune bazele unei educații juridice. Scopul nostru este să te informăm cu privire la drepturile pe care le ai, să-ți explicăm cum funcționează aceste drepturi, și să-ți oferim astfel posibilitatea de a lua cele mai bune decizii.

Pe site vei găsi o serie de resurse, în special articole, în cadrul cărora sunt analizate diverse probleme juridice ce pot apărea în viața de zi cu zi. Fiecare articol a fost inspirat dintr-o întrebare sau o speță cu care ne-am confruntat în practică, și a fost atent structurat, astfel încât să explice problema într-un mod simplu și ușor de înțeles.

Deși articolele au fost concepute într-o manieră care să răspundă majorității întrebărilor pe care le-ai putea avea în legătură cu un anumit subiect, este bine să știi că ele nu reprezintă consultație juridică în sensul Legii nr. 51/1990 privind organizarea și exercitarea profesiei de avocat, și nu au rolul de a substitui o astfel de consultație.

Dacă ai totuși nevoie să fi consiliat, trebuie doar să ne contactezi, iar noi te vom pune imediat în legătură cu un avocat. Vei descoperi că poți beneficia de o consultație juridică din chiar confortul casei tale, într-un mod rapid, prietenos, și rezonabil financiar.

Cine suntem noi.

LegalHelp a fost fondat și este susținut de o echipă de avocați tineri, ambițioși și responsabili. Experiența de peste 10 ani în care am practicat dreptul la cel mai înalt nivel, ne pune în poziția de a ne fi confruntat deja cu majoritatea problemelor juridice ce pot apărea în mod curent în materie de societăți comerciale, fiscalitate, drept civil, dreptul muncii sau dreptul familiei. Dacă problema juridică cu care te confrunți nu a fost încă tratată în cadrul unui material publicat pe site, ne poți contacta, sau poți accesa pagina Consultă un avocat.

Căutăm în permanență să fim la curent cu noutățile și cu tendințele în materie de drept, iar materialele publicat pe site vor reflecta acest lucru.

Ce ne dorim. Misiunea noastră.

Știm că sistemul juridic poate fi de multe ori confuz, complicat, sau chiar intimidant. Tocmai de aceea ne-am dorit să creăm un mediu prietenos, în care tu să poți găsi sprijinul de care ai nevoie, atunci când ai nevoie. Pe LegalHelp nu vei găsi doar informații juridice, ci și o rețea de specialiști la care să poți apela în caz de nevoie.

Știm că timpul fiecăruia dintre noi este prețios, așa că am creat un sistem prin care să poți beneficia de consultanță juridică la distanță, fără a fi neapărat nevoie să te deplasezi la sediul unui avocat. Tot ce trebuie să faci este să accesezi secțiunea Consultă un avocat.

Prețuim încrederea pe care ne-o acorzi, și de aceea colaborăm și vom colabora exclusiv cu profesioniști de top. De fiecare dată când îți vom face o recomandare, va fi vorba despre un specialist cu care noi înșine am lucra în caz de nevoie.

Ne dorim ca serviciile pe care le oferim să fie de calitate, dar în același timp accesibile financiar. În acest sens, am încheiat o serie de colaborări care vor permite abonaților LegalHelp să beneficieze de asistență juridică la onorarii reduse cu 25% față de cele practicate în mod obișnuit.

Așa cum îți spunem și la începutul acestei prezentări, noi suntem LegalHelp, iar tu nu (mai) ești singur.