Îți mulțumim că ai ales să folosești LegalHelp!

Rolul acestei secțiuni este de a te informa cu privire la condițiile în care poți folosi platforma LegalHelp, motiv pentru care te încurajăm să citești aceste condiții. Prin utilizarea platformei LegalHelp și prin trimiterea de mesaje către noi declari că ești de acord cu Termenii și condițiile de utilizare a site-ului. 

Te rugăm să reții faptul că acest document reprezintă un contract între tine și noi, iar prin continuarea utilizării site-ului îți exprimi acordul cu privire la acest contract. Dacă nu ești de acord cu Termenii și condițiile de utilizare, sau cu Politica de confidențialitate, te rugăm să nu mai utilizezi site-ul.    

Termenii și condițiile aplicabile utilizării site-ului LegalHelp.ro vor putea fi modificate oricând și fără vreo notificare prealabilă, noua variantă a acestora urmând a fi postată pe site începând cu prima zi a aplicării. 

În cadrul aplicării acordului Termeni și Condiții, LegalHelp are calitatea de „Facilitator”, iar vizitatorul sau abonatul site-ului are calitatea de „Utilizator”.  

LegalHelp este un blog pe care poți găsi știri și informații cu conținut juridic. Deși a fost fondat și este susținut de o echipă de avocați, LegalHelp nu este o firmă de avocatură și nu oferă servicii de consultanță juridică. În acest sens, conținutul articolelor și materialelor publicate pe site nu reprezintă consultanță juridică în sensul Legii nr. 51/1995 privind organizarea și exercitarea profesiei de avocat. 

Utilizarea informațiilor publicate pe site se va face pe proprie răspundere, vizitatorul sau abonatul cunoscând și înțelegând faptul că opiniile exprimate reprezintă exclusiv rezultatul aprecierii autorului, și că ele nu reprezintă o garanție în sensul că autoritățile și/sau instanțele de judecată implicate în soluționarea problemelor expuse de vizitator/abonat vor decide neapărat în sensul opiniilor exprimate. 

Fondatorul Valentin Moroeanu este avocat în cadrul Baroului București și oferă servicii de asistență juridică și reprezentare în cadrul CA Moroeanu și Asociații. Chiar dacă LegalHelp și CA Moroeanu și Asociații sunt entități juridice diferite, pe baza parteneriatului existent, echipa de avocați din cadrul CA Moroeanu și Asociații poate oferi la cerere servicii de consultanță și/sau reprezentare juridică pentru abonații LegalHelp. 

Prin accesarea site-ului și/sau prin desfășurarea oricărei alte activități pe site, îți asumi respectarea următoarelor obligații : 

  • vei utiliza site-ul exclusiv în scopuri licite și legitime; 
  • atunci când iei legătura cu noi și/sau când soliciți să te punem în legătură cu un avocat, ne vei furniza informații, reale, complete și actualizate;
  • vei respecta drepturile de proprietate intelectuală cu privire la toate elementele site-ului. 

În eventualitatea nerespectării oricăreia dintre obligațiile menționate mai sus, ne rezervăm dreptul de a bloca accesul la site, de a sesiza autoritățile competente și de a ne adresa instanței de judecată pentru repararea oricărui prejudiciu produs. 

Orice comunicare pe care dorești să o faci cu noi, va fi făcută prin e-mail, la adresa office@legalhelp.ro

Toate informațiile pe care ni le vei comunica urmează să fi confidențiale, iar LegalHelp va lua toate măsurile necesare pentru a preveni divulgarea sau accesarea acestora de către terți. 

Prezentul acord este guvernat de legea română, lege care se aplică oricărei forme de utilizare a site-ului. 

LegalHelp va încerca să rezolve pe cale amiabilă orice dispute sau neînțelegeri legate de utilizarea site-ului și a informațiilor publicate. Pentru cazul în care acest lucru nu va fi însă posibil, oricare dintre părți se va putea adresa instanțelor de judecată.  

Actualizat la 30.04.2020